Reduceri pentru Tastaturi & Mouse *Nu pierde ocazia

Cum identificam un Controller PS4 V2 autentic fata de un controller fake ?

Cum identificam un Controller PS4 V2 autentic fata de un controller fake ?

Controller PS4 V2 fake?

Piata de gaming din Romania, comparabil cu alte tari precum United Kingdom de exemplu, este inca in dezvoltare. Insa gamerii consolelor PS4, in special, probabil sunt capabili sa recunoasca un fake atunci cand vine vorba de controllere PS4.

Recent am dezasamblat un Controller PS4 si mai multe elemente au indicat clar faptul ca este un fake. Pentru unii usor de depistat pentru altii aproape imposibil. Venim in ajutorul tuturor si postam aceste detalii ce speram sa previna situatii neplacute si sa faceti alegerea potrivita atunci cand cumparati un controller simplu PS4 V2.

Vom adauga poze explicite cu un controller original, langa unul fake din mai multe unghiuri, precum si ambalajul acestui controller ps4 v2.

Ambalajul / cutia controllerului este primul cu care aveti contact. Ambalajul cu albastru inchis la culoare este cel fake, dupa cum vedeti este o culoare mai inchisa iar Jet Black nu este scris pe fata. Am facut poze din toate unghiurile sa puteti observa daca mai sunt si alte diferente si sa le identificati.

Cel din stanga este cel autentic.

Pe interior ( desi mai dificil de verificat pentru majoritatea ) am facut poze la fel unul langa celalalt si puteti observa de exemplu bateria precum si carcasele sunt diferite.

Cel din stanga cu bateria gri este cel autentic iar cel cu bateria argintie este controllerul fake.

Speram ca aceste detalii sa va fie de folos , multimim!

LEAVE A COMMENT

Your email address will not be published. Required fields are marked *