Reduceri pentru Tastaturi & Mouse *Nu pierde ocazia

Politica de livrare

Comenzile sunt livrate din depozitul din Bucureşti şi ajung la destinaţie în interval de 1-3 zile lucrătoare de la înregistrarea comenzii.

 

Majoritatea comenzilor înregistrate în sistemul nostru înainte de ora 14:00 sunt expediate a doua zi şi ajung la destinaţie în următoarea zi lucrătoare. Comenzile înregistrate după ora 14:00 ajung la destinaţie în interval de 3 zile lucrătoare. Timpul de livrare poate varia în funcție de volumul de comenzi înregistrate.

 

La finalizarea comenzii, pe site-ul nostru aveţi posibilitatea să alegeţi ziua în care preferaţi să se facă livrarea. Puteţi să alegeţi o dată dintr-un interval de până la 7 zile lucrătoare de la data la care a fost înregistrată comanda, cu mențiunea că această opțiune poate fi dezactivată în anumite perioade.

 

 

Costuri şi metode de transport

Produsele sunt livrate in Bucuresti prin OxiCourier iar National prin SameDay sau DPD Courier.

 

Pentru comenzile de până la 500 RON, transportul pe teritoriul României costă 25 RON, indiferent de modalitatea de plată aleasă. 

 

Comenzile care depăşesc 500 RON beneficiază de transport gratuit (pe teritoriul României).

 

Datorită faptului că livrarea se face printr-un agent terţ, nu putem garanta calitatea serviciului. Însă, pentru orice problemă privind procesul de livrare, nu ezitaţi să ne contactaţi.

 

 

Vă informăm că, din motive logistice și legale, nu putem garanta livrarea comenzilor la adrese din afara României.