Reduceri pentru Tastaturi & Mouse *Nu pierde ocazia

Politica de retur

Conform Legii OUG 34/2014, în mod legal, produsele pot fi returnate în termen de 14 zile, în stare perfectă. Clientul trebuie să anunțe firma în prealabil la numărul de telefon 0770355030 și/sau adresa de e-mail [email protected] și să expedieze un formular de retur trimis odată cu coletul returnat.Click aici pentru a descărca formularul de retur.

Oxigen Data S.R.L nu ridica coletele trimise prin Posta Romana, de la oficiile postale. Decizia de asigurare sau nu a coletului pe durata transportului de la client catre Oxigen Data S.R.L cade in sarcina Clientului, iar plata se va face în 14 zile de când produsul a fost recepționat de către noi

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri etc. Daca produsul returnat este deteriorat, are semne clare de utilizare si nu poate fi vandut ca si produs nou ne rezervam dreptul de a percepe o taxa (intre 0 si 50% din valoarea initiala a produsului) pentru a acoperi diferenta de pret dintre un produs nou si un produs deja utilizat. In cazul in care produsul este intr-o stare ce nu ne permite recomercializarea lui ne rezervam dreptul de a refuza produsul.

Persoanele juridice nu pot opta pentru returnarea contravalorii produsului, ci doar pentru înlocuirea acestuia cu un produs similar.

În cazul unui retur în termenul legal de 14 zile de la achiziție, se poate alege înlocuirea acestuia cu un produs similar sau returnarea contravalorii produsului cumpărat. După cele 14 zile există posibilitatea (în maxim 60 de zile de la cumpărarea produsului) de a returna produsul, cu o reținere de până la 20% din valoarea produsului.

Pentru returnarea contravalorii produsului, singura opțiune este transferul bancar, toate comisioanele bancare vor fi suportate de către Oxigen Data S.R.L. .Pentru aceasta, va trebui sa completați datele dumneavoastră pe cererea de retur.

Produsul trebuie retrimis în starea inițială, urmând procedura de mai jos:

1. Contactarea telefonică la 0770355030

2. Trimiterea unui e-mail la [email protected]  prin care se anunță intenția de a returna produsul

3. Completarea formularului de retur (Click aici pentru a descărca formularul) și trimiterea lui prin curier, odată cu coletul

4. Livrarea produsului NUMAI prin curier împreună cu formularul de retur completat (costurile cu transportul produsului returnat vor fi suportate de către client)

5. Preluarea coletului și verificarea echipamentului de către personalul OxigenGaming

6. Soluționarea cererii (se informează clientul la telefon și prin e-mail)

7. Schimbarea produsului sau returnarea banilor